we are a creative

experiential agency

HoogCatharijne_Mall_Utrecht_LightTunnel_header

Hoog Catharijne is owned 
by Klépierre

Hoog Catharijne

POP-UPINTERIOR

Let there be light

During the extensive re-build of shopping mall Klépierre in Utrecht, WINK was challenged to design and build a multitude of temporary experiential solutions that catered to different KPIs and brand collaborations. To inform, guide, excite, involve, and inspire the vast number of people passing through this public space. One highly effective solution was transforming a dark and rough construction walkway into an inviting oasis of light to guide the audience towards remote retail locations.

HoogCatharijne_Mall_Utrecht_LightTunnel_1

Brief

Solve the issue of remote retail locations losing footfall due to construction activities.

Concept

To attract the audience, WINK created a heavenly tranquil environment compared to the rough and dark construction site. A clean white canvas with a strong directional feel through minimalistic graphic elements and strategic light placement.

Result

Boosting remote retail even during construction times.

SERVICES

Execution-Design

LOCATION

Utrecht

HoogCatharijne_Mall_Utrecht_LightTunnel_2
HoogCatharijne_Mall_Utrecht_LightTunnel_bannerfront